December 2018
 

MENU VAN DE CHEF 

Voorgerecht

Dim Sum Ping Poon 
(selectie van verschillende warme hapjes)

Hoofdgerechten

Tipan Ketjap Kai
(geflambeerde gesneden kipfilet met pittige ketjapsaus, geserveerd op een
hete gietijzeren plaat)

Szechuan Ngau
(roergebakken Chinese biefstuk met pittige Szechuansaus)

 Tong Koe Ha Kai
(roergebakken Chinese garnalen en gesneden kipfilet met Chinese champignons)

Tjap Kam Tjoy Yeung **
(
verschillende soorten seizoensgroenten met gesneden lamsvlees)

** Extra gerecht bij 4 personen of meer

 Deze gerechten worden geserveerd met nasi goreng of bami goreng of witte rijst.

Nagerecht 

Vanille roomijs met
aardbei saus en slagroom

  28,50 per persoon

(vanaf 2 personen)



 

U kunt natuurlijk ook in ons restaurant genieten van onze specialiteiten. Voor een intiem dinertje voor twee tot complete bedrijfsfeesten, receptie en grote gezelschappen. 

(Alle getoonde prijzen zijn onder voorbehoud van typefouten en eventuele prijswijzigingen.)